Telpark triada com millor App de mobilitat d'Espanya 2015

Publicat el 09/04/15 09:15

Tornar al llistat
Telpark triada com millor App de mobilitat d'Espanya 2015

L'aplicació per al Smartphone Telpark que gestiona el pagament de l'estacionament regulat en la via pública de la nostra ciutat, ha sigut premiada pels lectors del diari EXPANSIÓ com una de les 5 millors apps a Espanya. L'elecció final va ser realitzada per votació popular entre una selecció de més de 450 candidatures prèvies de distintes categories. 

 

 

Telpark està especialment dissenyada per a gestionar i pagar l'estacionament amb el telèfon mòbil en les zones regulades dels ajuntaments (comunament, "zona blau o verde"), en les més de 60 ciutats on està implantat el sistema a Espanya, com ara: Madrid, Màlaga, València, Toledo, Pamplona, Lleó, Ciudad Real, etc.

El jurat d'EXPANSIÓ ha seleccionat als 45 projectes guanyadors de les nou primeres categories, mentres que la desena, que reconeix les millors aplicacions mòbils de l'any, es va sotmetre a votació popular a través d'Expansión.com.

Telpark, del grup Empark, s'ha convertit d'esta manera en l'aplicació preferida per a realitzar el pagament de l'estacionament des del telèfon mòbil, podent introduir l'import exacte, depenent del temps que es vaja a estacionar. A més dels avantatges que suposa no haver d'anar fins al parquímetre per a pagar, Telpark permet ampliar el temps d'estacionament en qualsevol moment, anul·lar denúncies o trobar el cotxe gràcies al servici de localització basat en GPS; igualment, ens pot alertar de qualsevol incidència relacionada amb la mobilitat com a índexs de pol·lució, restriccions de tràfic, entre altres.

A més, en breu es podrà utilitzar per a accedir a aparcaments i moltes més utilitats. La seguretat dels pagaments està garantida a través dels dos partners per a la gestió de les transaccions de cobrament a través de Telpark: IECISA-El Corte Inglés, a Espanya, a través de la seua plataforma ConexFlow, i Caixa Gèral de Depòsits, a Portugal (que també va col·laborar en el desenrotllament).

Per a donar-te un servici més personalitzat, utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació