Empark llança la nova versió de Telpark, l'aplicació de pagament per mòbil

Publicat el 09/04/15 09:15

Tornar al llistat
Empark llança la nova versió de Telpark, l'aplicació de pagament per mòbil

EMPARK, empresa líder de gestió d'aparcaments a Espanya i Portugal, en col·laboració amb la companyia Maksu Services Espanya, acaba de llançar al mercat una actualització de la seua nova aplicació Telpark de pagament per mòbil de l'estacionament regulat per al seu ús en les més de 70 ciutats que gestiona en tota la Península Ibèrica.

 

Telpark està especialment dissenyada per a gestionar i pagar el pàrquing amb el telèfon mòbil en les zones regulades dels ajuntaments (comunament: "zona blau"),  en les més de 70 ciutats on està implantat el sistema a Espanya, com ara: Madrid, Màlaga, València, Toledo, Pamplona, Ciudad Real, etc. Telpark millora el seu aspecte visual, la icona d'accés i tota l'aplicació rep una actualització en la seua interfície per a fer-la més vistosa, més usable amb l'objectiu que l'ús de l'app siga més fàcil, més còmode i més segur.

Amb esta actualització, Telpark millora les funcionalitats fins ara existents i permet, per exemple, gestionar i realitzar pagaments per a varies matrícules de vehicles al mateix temps sense interrompre la teua reunió de treball, sense eixir del cine, etc.: sense interrompre la teua activitat, i a més sense haver de pagar el servici per anticipat.

La seguretat dels pagaments està garantida a través dels dos partners per a la gestió de les transaccions de cobrament a través de Telpark: IECISA-El Corte Inglés, a Espanya, a través de la seua plataforma ConexFlow, i Caixa Gèral de Depòsits, a Portugal (que també va col·laborar en el desenrotllament). A manera de resum, les característiques principals de l'aplicació són:

  • Pagament per l'estacionament en les zones regulades dels ajuntaments sense haver d'anar al parquímetre.
  • Amb una sola aplicació, pots pagar la "zona azul" (les zones d'estacionament regulat) , a Espanya i Portugal.
  • Prolongació del temps d'estacionament des de qualsevol lloc (no cal estar prop de l'automòbil) , sense haver d'anar al parquímetre.
  • Disposa d'alarmes per a avisar quan estiga pròxima l'expiració del tiquet. o Anul·lació de les denúncies des del mòbil (en aquelles ciutats on l'ordenança que regula l'estacionament ho permet) , de forma ràpida i senzilla.
  • Troba el teu cotxe: Geo-localiza el vehicle gràcies al GPS del dispositiu mòbil.
  • Pagaments segurs a través de la plataforma conexflow d'El Corte Inglés a Espanya. o Sense recarregues ni depòsit previ.
  • Es paga pel que es consumix i genera una factura única periòdica amb totes les transaccions.
  • Disponible en plataforma iOS i Android.

Per a donar-te un servici més personalitzat, utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació