L'ORA no funcionarà en falles

Publicat el 17/03/17 12:14

Tornar al llistat

El primer tinent d'alcalde i regidor de Mobilitat de l'Ajuntament de Xàtiva, Miquel Lorente, ha anunciat que el servei d'estacionament regulat en zona blava estarà inactiu durant els dies 16, 17 i 18 de març, amb motiu de la celebració de les festes falleres a la ciutat.

 

Lorente ha explicat que la suspensió del servei respon a "la necessitat de facilitar l'aparcament a veïns i visitants i d'evitar molèsties innecessàries en uns dies en què la circulació i l'aparcament es veuen alterats com a conseqüència de la presència dels monuments fallers que ocupen les seues demarcacions al llarg de tota la trama urbana de Xàtiva". El regidor ha fet una crida a la col·laboració dels veïns per tal "d'evitar desplaçaments en cotxe per dins de la ciutat que poden ser complicats en uns dies de màxima exigència per a la regulació del trànsit".

D'altra banda, Lorente ha avançat que la nova zona d'aparcament del carrer de la Reina estarà operativa a partir del proper dilluns 20 de març. Les obres d'adequació del solar han servit per transformar-lo en un aparcament per a 36 vehicles, baix el règim de zona blava, incloent-hi places per a persones amb mobilitat reduïda. El cost dels treballs d'execució de l'aparcament serà assumit pel concessionari del servei de l'ORA, la mercantil Dornier. S'espera que aquesta zona d'aparcament ajude a descongestionar el trànsit que travessa el centre de la ciutat. El nou pàrking és una iniciativa que forma part de l'Estratègia d'Aparcament a Xàtiva 2017.

Per a donar-te un servici més personalitzat, utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació