Telpark, l'app líder de pagament per mòbil del parquímetre, es consolida com la més usada a Espanya.

Publicat el 15/05/17 18:25

Tornar al llistat

L'aplicació Telpark, que permet el pagament del parquímetre des del telèfon mòbil en les 72 ciutats d'Espanya i Portugal on està disponible i l'accés als pàrquings d'Empark, supera ja els 600.000 usuaris, amb una mitjana d'altes diàries de 900, la qual cosa suposa prop de 30.000 nous usuaris mensuals. Estes xifres suposen haver-hi duplicat el número amb què va iniciar l'any 2016, que estava pròxim als 300.000.

 

Segons les últimes dades comparatives de l'ús d'aplicacions de pagament per mòbil de l'aparcament a Espanya, Telpark continua mantenint una quota del 25 per cent del mercat entre les apps del Servici d'Estacionament Regulat (SER) de Madrid. Destaca, també, el cas de Pamplona on l'ús d'esta tecnologia supera el 40 per cent.

En el rànquing de localitats de l'ús de Telpark està, després de Pamplona, València, Lleó, Palma de Mallorca i Toledo, entre les més significatives.

En les ciutats on està implantada Telpark el "ticket medio" de l'ús d'aparcament està en un import de 1,3 euros per transacció. D'altra banda, Telpark ha obtingut una valoració pels usuaris de Google Play (Android) de 4,1 punts sobre 5, mentres que en Apple Store, és de 4,2 estreles sobre 5.

A més, cada vegada són més els usuaris que utilitzen el "acceso amb matrícula" per a entrar en els aparcaments que l'empresa gestiona en ciutats com Madrid, Ávila, Tarragona, València, Ciudad Real i Pamplona. En esta última ciutat, per exemple, el pagament per este mig en el pàrquing de "Baluarte" supera el 8 per cent, mentres que en del "Colón", a Madrid, o el "Grande", en Ávila, és del 6 per cent; percentatges encara xicotets, però amb els avantatges que proporciona este sistema, l'empresa pensa superar la xifra al llarg d'enguany, segons els seus responsables.

Per a donar-te un servici més personalitzat, utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació